Forside
   Solcelleanlæg
   Industri
   Intelligente installationer
   Landbrug
   Kontakt
     Hvidevare Center 
 
 IHC (Intelligent House Concept)


IHC er en fleksibel og komfortabel installations løsning der kan tilpasses gamle og nye  installationer. IHC´en sikrer en maksimal komfort samt energibesparelse i hverdagen.

Ved installation af IHC i hjemmet eller på kontoret bliver installationerne fremtidssikret, og vælger man at ommøblere  eller flytte en væg er det en smal sag at omlægge en IHC installation.

De funktioner man får med IHC´en er funktioner som SLUK ALT, hvor man ved ét tryk ved evt. hoveddøren slukker alt lyset i huset samt de farlige stikkontakter eller komfuret. Det kan fx være de stikkontakter, hvor der er tilsluttet et kaffemaskine, en brødrister, elkedel eller alle ens standby apparater fx anlæg, tv eller computere.

 

Smarte scenarier

Tryk på en tast ved sengen og lyset tænder hele vejen ud til toilettet, et tast på fjernbetjeningen og lyset slukker i hele huset, imens at lyset over spisebordet tænder på reduceret lysstyrke og lyset i køkkenet ligeledes tænder på halv styrke. Disse er blot nogle få af de funktioner der kan lade sig gøre med en IHC installation.

Læs mere på Zensehome

Download brochure her

 
 
PN-El Service | Bødkervej 1 | 9330 Dronninglund | Tlf. 23 82 52 00 | CVR. 33 77 35 95